B450M-A Pro Max anakarta CPU fan önerisi

Enes_1311

Hectopat
Daha fazla  
B450M-A Pro Max anakart için CPU fan a ihtiyacım var. GAMETECH HD2.0 Rainbow Fanlı Bakır Kule Tipi Intel/AMD CPU Freezer Soğutucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar bu şekilde bir fan buldum. Bu fanı herhangi bir parça kullanmadan direkt olarak anakarta bağlayabilir miyim? Ve bu paraya daha iyi bir soğutucu var mıdır?

Tam bir F/P ürünüdür.

Anakarttan 2 adet parça çıkıyor. Onunla birlikte monte edebiliyorsun sadece. Parçaları nasıl ifade ederim bilmiyorum ama yüzük parmağı kadar bir şey.

Anakarttan 2 adet parça çıkıyor. Onunla birlikte monte edebiliyorsun sadece. Parçaları nasıl ifade ederim bilmiyorum ama yüzük parmağı kadar bir şey.

Hocam örnek atabilir misiniz elimde 1 adet fan var ama anakarta uymuyor.

Evet. Altında dört tane giriş olacak, parçaları paralel yerleştirip vidalayacaksın.

Evet. Altında dört tane giriş olacak, parçaları paralel yerleştirip vidalayacaksın.

Hocam son bir sorum var. Elimdeki fan eski bir fan ve galiba AM2 bir fan. Bu anakart için hiçbir şekilde uydurma ihtimalimiz yok mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…