Control Panel Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 196 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 B450M-A PRO Max CPU listesinde Ryzen 5 4650G var ve 7C52v3B BIOS gerektiğini söylüyor. Daha çıkmamış fakat 7C52V3B1 beta sürümü çıkmış. Sorum şu; bu anakartla son beta sürümü kullanırsam 4650G çalıştırabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Şubat 2021
B450M-A PRO Max CPU listesinde Ryzen 5 4650G var ve 7C52v3B BIOS gerektiğini söylüyor. Daha çıkmamış fakat 7C52V3B1 beta sürümü çıkmış. Sorum şu; bu anakartla son beta sürümü kullanırsam 4650G çalıştırabilir miyim?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 12 Şubat 2021 #2 Beta sürümlerde çalışıyor diye biliyorum sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle.
Control Panel Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 196 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 turkkomandosu dedi: Beta sürümlerde çalışıyor diye biliyorum sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sen de mi buradaydın yaa Donanım Arşivi Forum'da cevap gelmedi diye buraya yazdım, sen cevap verdin.
turkkomandosu dedi: Beta sürümlerde çalışıyor diye biliyorum sıkıntı çıkmaz büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sen de mi buradaydın yaa Donanım Arşivi Forum'da cevap gelmedi diye buraya yazdım, sen cevap verdin.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 12 Şubat 2021 #4 Control Panel dedi: Teşekkürler. Sen de mi buradaydın yahu Donanım Arşivi Forum'da cevap gelmedi diye buraya yazdım, sen cevap verdin. Genişletmek için tıkla... Arada giriyorum öyle Donanım Arşivi Forum'dakini görmedim görsem yazardım.
Control Panel dedi: Teşekkürler. Sen de mi buradaydın yahu Donanım Arşivi Forum'da cevap gelmedi diye buraya yazdım, sen cevap verdin. Genişletmek için tıkla... Arada giriyorum öyle Donanım Arşivi Forum'dakini görmedim görsem yazardım.
Control Panel Decapat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 196 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 turkkomandosu dedi: Arada giriyorum öyle Donanım Arşivi Forum'dakini görmedim görsem yazardım. Genişletmek için tıkla... Bir de hazır gelmişken sorayım; cevap yazdığım tüm konuları takip ediyor. Nasıl kapatıyorum?
turkkomandosu dedi: Arada giriyorum öyle Donanım Arşivi Forum'dakini görmedim görsem yazardım. Genişletmek için tıkla... Bir de hazır gelmişken sorayım; cevap yazdığım tüm konuları takip ediyor. Nasıl kapatıyorum?
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 12 Şubat 2021 #6 Control Panel dedi: Bir de hazır gelmişken sorayım; cevap yazdığım tüm konuları takip ediyor. Nasıl kapatıyorum? Genişletmek için tıkla... Yukarıda takip etmeyi bırak butonu var ona basıyorsun.
Control Panel dedi: Bir de hazır gelmişken sorayım; cevap yazdığım tüm konuları takip ediyor. Nasıl kapatıyorum? Genişletmek için tıkla... Yukarıda takip etmeyi bırak butonu var ona basıyorsun.