Bu şekilde bir sistemim bulunmakta ve yakın zamanda ekran kartımı değiştirmeyi planlıyorum. Anakart ve işlemciye sorun çıkartmayacak şekilde şu anki sahip olduğum ekran kartından iyi bir NVIDIA kartı önerebilir misiniz?
Bu şekilde bir sistemim bulunmakta ve yakın zamanda ekran kartımı değiştirmeyi planlıyorum. Anakart ve işlemciye sorun çıkartmayacak şekilde şu anki sahip olduğum ekran kartından iyi bir NVIDIA kartı önerebilir misiniz?
Masraf yapmanıza değecek bir ekran kartı yok gibi bence. Öncelikle işlemciyi değiştirin derim daha sonra darboğaz yapmayacak derecede bir üste çıkma şansınız olur ekran kartında.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8COC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 TI 46ISL8MD8COC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 13.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!