İşlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum. MSI B450M-A PRO MAX anakart kullanıyorum, işlemci olarak AMD RYZEN 5 2600 TRAY ve ekran kartı olarak da MSI GeForce GTX 1650 AERO ITX kullanıyorum. Anakartım ile uyumla parçalar almak istiyorum. Piyasa da çok anlamıyorum. Çoğu oyunu rahat oynayabileceğim şekilde güçlendirmek istiyorum.
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Ne, iyi misiniz? Ryzen 5 2600, 1650'den çok daha yüksek kartları besleyebiliyor ve siz sadece işlemci önerip 7 yıllık 1060'dan kötü ekran kartına iyi diyorsunuz.
İşlemci ve ekran kartını değiştirmek istiyorum. MSI B450M-A PRO MAX anakart kullanıyorum, işlemci olarak AMD RYZEN 5 2600 TRAY ve ekran kartı olarak da MSI GeForce GTX 1650 AERO ITX kullanıyorum. Anakartım ile uyumla parçalar almak istiyorum. Piyasa da çok anlamıyorum. Çoğu oyunu rahat oynayabileceğim şekilde güçlendirmek istiyorum.