B450M A PRO MAX vs B450 PRO M2 MAX

B450M PRO-M2 MAX daha iyi. Hem slotları daha fazla hem de ekran kartını taktığınız slot güçlendirilmiş.
Diğer anakartın daha iyi olan tek özelliği, Realtek ALC892 ses çipine sahip olması ama bunu siz normal kullanımda asla fark etmeyeceksiniz.

ALC887 çipi 8 kanallı iken ALC892 ise 10 (8+2) kanallı. Bir de ALC892, Content Protection destekliyor. Yani "korumalı" Blu-ray ortamından medya oynatırken bundaki sesi tam kalite çıkarabiliyor. Diğeri ise bu içerik korumalı ortamda sesi DVD kalitesinde çıkarıyor.

O halde PRO M2 daha iyi. Teşekkürler. Kafama çok takıldı ya her bakışımda ya M2 10 TL pahalı ya A 10 TL pahalı. PRO M2 alacağım.
Bu arada, başlığa yanlış yazdığınızı varsayıyorum. Çünkü "B450 PRO M2 MAX" ürününü bulamadım.
"B450M PRO-M2 MAX" çıkıyor onun yerine

Bu iki model aynı anda piyasaya çıktı. Ve aralarında 10 TL fark var. Aralarında ne gibi fark var? Almışken iyisini alalım. 10 TL fark için daha iyisini kaçırmayalım.
Dostum memnun musun Anakarrtan satın aldım da ryzen 5 3600 le kullanıcam
Dostum memnun musun Anakarrtan satın aldım da ryzen 5 3600 le kullanıcam
MSI B450M PRO-M2 MAX

Bende anakart almayı düşünüyorum ryzen 5 3600 16 gb ram sapphire rx590 nitro var ama anakrtı seçemedim ne tavsiye edersiniz

O halde Pro M.2 daha iyi. Teşekkürler. Kafama çok takıldı ya her bakışımda ya M.2 10 TL pahalı ya A 10 TL pahalı. Pro M.2 alacağım.

Hocam aldınız mı anakartı, memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…