SalihReizz
Hectopat
ASRock B450M-HDV AMD B450 3200+MHz (OC) DDR4 socket AM4 ATX anakarta Ryzen 5 2600 uyumlu olur mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tamamdır sağolun. Bir sorum daha olacak. Bu işlemciye başka ne anakart önerirsiniz?Evet olur.
Alacağın anakart'ın o işlemci için bir eksiği yok. Alternatif olarka B450 SH2 alabilirsin ama fiyatı eşit ya da daha düşükse.Tamamdır sağolun. Bir sorum daha olacak. Bu işlemciye başka ne anakart önerirsiniz?
Peki Gigabayte A320M-S2H uyumlu mudur? İlk yazdığım ankartta sata kablo girişi yokmuş yeni farkettim. O yüzden almayı düşünmüyorum.Alacağın anakart'ın o işlemci için bir eksiği yok. Alternatif olarka B450 SH2 alabilirsin ama fiyatı eşit ya da daha düşükse.
İlk yazdığın anakartta 4 tane SATA 3 girişi var nasıl yok?
ASRock > B450M-HDV
Supports AMD AM4 Socket Ryzen™ 2000, 3000, 4000 G-Series, 5000 and 5000 G-Series Desktop Processors; Supports DDR4 3200+ (OC); 1 PCIe 3.0 x16, 1 PCIe 2.0 x1; Graphics Output: HDMI, DVI-D, D-Sub; Supports Triple Monitor; 7.1 CH HD Audio (Realtek ALC887 Audio Codec), ELNA Audio Caps; 4 SATA3, 1...www.asrock.com
Evet var 4 SATA girişi alta bıraktım SATA yerini. O işlemci ile X-320 serisi değilde herhangi bir X-450 serisi alabilirsin. 320 serisini genel olarak önermiyorum çok giriş seviyesi.Bu ankarttan bahsediyorum. Var ise de ben göremedim.Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
A320M-S2H R5 2600 ile uyumlu mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.