B450M Anakart ile sistem toplama

bubbL333

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba.

Daha önce hiç bilgisayar toplamamıştım fakat kendim halledebilirim diye düşünüyorum. Aşağıdaki bileşenler ile kafamda oluşturduğum bilgisayar sizce uyumlu mudur? Sizce işlemci soğutucuya ihtiyaç duyar mıyım yoksa stok fan yeterli olur mu? Özellikle de kasa ve güç kaynağı hakkında bilgisi ya da tecrübesi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.
  • AMD Ryzen 5 2600 CPU, 6x 3.40 GHz
  • ASUS PRIME B450-Plus AM4
  • Samsung 250GB SSD 860 EVO
  • G.SKILL Aegis Series 8GB DDR4-3000MHz
  • Corsair Carbide 200R
  • be quiet! Pure Power 10-CM 500W
  • WD Red 1TB 3,5 SATA 6Gbit/s
  • ASUS Dual Radeon RX 580 OC 8GB GDDR5

Son düzenleyen: Moderatör:
200R kullanıyorum. Kasanın ön kısmı aşırı derecede tozlanıyor. Eskidi zaten artık. 200R yerine en azından 270R almaya bakın.
Tamam çok haklısınız dediğiniz modeli ya da güncel kasaları mutlaka düşüneceğim.

GeForce GTX 11** serisi çıkmak üzere. Bence bekle.
GTX 1160 serileri GTX 1070 serileri ile aynı seviyelerde mi olur acaba?

İşlemci için stok fan yeterlidir.
Güç kaynağı olarak en sağlam markalardan biri olan be quiet! markasını tercih etmişsiniz ki bu yanlış bir tercih değildir.
Kasa olarak, 200R yerine 270R veya Phanteks P300 tercih de edebilirsiniz.

GTX 1070'den azıcık daha güçlü olma ihtimali bile çok yüksek. En kötü ihtimalle 1070'den tırnak kadar daha zayıf olur.
Tamamdır önerdiğiniz gibi yapıp biraz daha bekleyerek 1160 serisi ile toplamak istiyorum. Sanıyorum daha uzun soluklu bir sistem olacaktır.

Geri bildiriminiz için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…