B450M anakarta RTX 4060 Ti 16 GB takılır mı?

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Forumda bu konu hakkında birkaç başlık gördüm ama tam istediğim bilgileri alamadım. Asus Dragon B450M anakartım var ve RTX 4060 Tİ 16 GB ekran kartı aldım daha yeni kullanma fırsatım olacak. Bu anakarta bu ekran kartı takılınca bir problem oluşur mu? İnternete baktığımda VRAM sınırı vs. olduğunu söyleyenleri gördüm. Birkaç FPS farkı dışında bir problem oluşur mu? Bu arada işlemcim R5 5600. B550 anakart almama gerek var mı?

Forumda bu konu hakkında birkaç başlık gördüm ama tam istediğim bilgileri alamadım. ASUS Dragon B450M anakartım var ve RTX 4060 Ti 16 GB ekran kartı aldım daha yeni kullanma fırsatım olacak. Bu anakarta bu ekran kartı takılınca bir problem oluşur mu? İnternete baktığımda VRAM sınırı vs. olduğunu söyleyenleri gördüm. Birkaç FPS farkı dışında bir problem oluşur mu? Bu arada işlemcim R5 5600. B550 anakart almama gerek var mı?

Takılır, herhangi bir problem olmaz.

Forumda bu konu hakkında birkaç başlık gördüm ama tam istediğim bilgileri alamadım. Asus Dragon B450M anakartım var ve RTX 4060 Tİ 16 GB ekran kartı aldım daha yeni kullanma fırsatım olacak. Bu anakarta bu ekran kartı takılınca bir problem oluşur mu? İnternete baktığımda VRAM sınırı vs. olduğunu söyleyenleri gördüm. Birkaç FPS farkı dışında bir problem oluşur mu? Bu arada işlemcim R5 5600. B550 anakart almama gerek var mı?
Sıkıntı olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı