Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #21 Keleman dedi: Bulamadım hocam bilgisayarda öyle bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci ne? Bir de bu 2 RAM'in modeli ne?
Keleman dedi: Bulamadım hocam bilgisayarda öyle bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... İşlemci ne? Bir de bu 2 RAM'in modeli ne?
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #22 Keleman dedi: Bulamadım hocam bilgisayarda öyle bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma bı yöntem geldi aramaya msconfig yazıp önyükleme ,gelmiş seçenekler ,bellek üst sınırı, Tiki açıksa kapatin uygulayıp bilgisiyarida yeniden baslatin
Keleman dedi: Bulamadım hocam bilgisayarda öyle bir ayar yok. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma bı yöntem geldi aramaya msconfig yazıp önyükleme ,gelmiş seçenekler ,bellek üst sınırı, Tiki açıksa kapatin uygulayıp bilgisiyarida yeniden baslatin
Keleman Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #23 Paveloyd dedi: İşlemci ne? Bir de bu 2 RAM'in modeli ne? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2600-SIX Core RAM'ler ise 2 side aynı ikisini de kullanabiliyordum 16 GB RAM olarak XPG 8 GB RAM DDR4 3000 MHz.
Paveloyd dedi: İşlemci ne? Bir de bu 2 RAM'in modeli ne? Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 2600-SIX Core RAM'ler ise 2 side aynı ikisini de kullanabiliyordum 16 GB RAM olarak XPG 8 GB RAM DDR4 3000 MHz.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #24 Keleman dedi: Ryzen 5 2600-SIX Core RAM'ler ise 2 side aynı ikisini de kullanabiliyordum 16 GB RAM olarak XPG 8 GB RAM DDR4 3000 MHz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapın buyuk ihtimal bilgisiyarida ayarlari fln kurcaladiniz en son dediğimi yapın
Keleman dedi: Ryzen 5 2600-SIX Core RAM'ler ise 2 side aynı ikisini de kullanabiliyordum 16 GB RAM olarak XPG 8 GB RAM DDR4 3000 MHz. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğimi yapın buyuk ihtimal bilgisiyarida ayarlari fln kurcaladiniz en son dediğimi yapın
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #25 Keleman dedi: Ryzen 5 2600-SIX Core RAM'ler ise 2 side aynı ikisini de kullanabiliyordum 16 GB RAM olarak XPG 8 GB RAM DDR4 3000 MHz. Genişletmek için tıkla... Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. Bedirylm dedi: Hocam dediğimi yapın buyuk ihtimal bilgisiyarida ayarlari fln kurcaladiniz en son dediğimi yapın Genişletmek için tıkla... iGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'?
Keleman dedi: Ryzen 5 2600-SIX Core RAM'ler ise 2 side aynı ikisini de kullanabiliyordum 16 GB RAM olarak XPG 8 GB RAM DDR4 3000 MHz. Genişletmek için tıkla... Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. Bedirylm dedi: Hocam dediğimi yapın buyuk ihtimal bilgisiyarida ayarlari fln kurcaladiniz en son dediğimi yapın Genişletmek için tıkla... iGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'?
Keleman Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #26 Bedirylm dedi: Hocam dediğimi yapın buyuk ihtimal bilgisayarida ayarlari falan kurcaladiniz en son dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat yine işe yaramadı.
Bedirylm dedi: Hocam dediğimi yapın buyuk ihtimal bilgisayarida ayarlari falan kurcaladiniz en son dediğimi yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım fakat yine işe yaramadı.
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #27 Paveloyd dedi: Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. IGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'? Genişletmek için tıkla... Donanıma ayrılmış bellek ne demek onu öğren dostum ya Windows tan ya BIOS'tan yapılmıştır senin dediğin olsa sistem açılmaz RAM'lardan dolayi.
Paveloyd dedi: Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. IGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'? Genişletmek için tıkla... Donanıma ayrılmış bellek ne demek onu öğren dostum ya Windows tan ya BIOS'tan yapılmıştır senin dediğin olsa sistem açılmaz RAM'lardan dolayi.
Keleman Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #28 Paveloyd dedi: Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. iGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'? Genişletmek için tıkla...
Paveloyd dedi: Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. iGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'? Genişletmek için tıkla...
Bedirylm Decapat Katılım 6 Şubat 2023 Mesajlar 545 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #29 Paveloyd dedi: Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. iGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'? Genişletmek için tıkla... Donanıma ayrılmış bellek nedir? Arkadaşlar merhabalar, bu nedir? Araştırdım bulamadım da. VRAM belleğini ayırıyor, ne işe yarar? Altta yazıyor 365MB diye. www.technopat.net
Paveloyd dedi: Yukarıda dediklerimi yap eğer yine olmazsa da CPU-Z SPD kısmının ekran görüntüsünü atarsın. iGPU'su olmayan sistemde ne VRAM'i anlatsana bi'? Genişletmek için tıkla... Donanıma ayrılmış bellek nedir? Arkadaşlar merhabalar, bu nedir? Araştırdım bulamadım da. VRAM belleğini ayırıyor, ne işe yarar? Altta yazıyor 365MB diye. www.technopat.net
Paveloyd Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mart 2019 Mesajlar 5.207 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #30 Keleman dedi: Eki Görüntüle 2531968 Eki Görüntüle 2531970 Genişletmek için tıkla... Temas sorunu var gibi duruyor, BIOS güncel değilse güncelle bir de.
Keleman dedi: Eki Görüntüle 2531968 Eki Görüntüle 2531970 Genişletmek için tıkla... Temas sorunu var gibi duruyor, BIOS güncel değilse güncelle bir de.