ozcifci.yusuf21 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 71 23 Mayıs 2023 #1 RAM 4400 İşlemci AM4 İyi günler başlıkta yazdığı gibi anakartın BIOS'una girdiğimde Advanced bölümünden ErP açmak için girdiğim yerde ErP ayarı gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı? Destek var gözüküyor ama açamıyorum acaba başka bir yerde mi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mayıs 2023
İyi günler başlıkta yazdığı gibi anakartın BIOS'una girdiğimde Advanced bölümünden ErP açmak için girdiğim yerde ErP ayarı gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı? Destek var gözüküyor ama açamıyorum acaba başka bir yerde mi?
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.243 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 23 Mayıs 2023 #2 Aynı anakarta sahibim, BIOS güncel. Bende de aynı şekilde o özellik yok.
ozcifci.yusuf21 Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 71 23 Mayıs 2023 #3 celilemrednsmnt dedi: Aynı anakarta sahibim, BIOS güncel. Bende de aynı şekilde o özellik yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağız peki yoksa desteklemiyor mu anlamadım eski anakartım A320M h idi onda vardı nasıl olabiliyor.
celilemrednsmnt dedi: Aynı anakarta sahibim, BIOS güncel. Bende de aynı şekilde o özellik yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl açacağız peki yoksa desteklemiyor mu anlamadım eski anakartım A320M h idi onda vardı nasıl olabiliyor.