B450M DS3h V1 anakarta R5 5600 takılır mı?

Snowsat

Hectopat
Yer
Sancaktepe
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Meslek
Com Eng
Başlıkta gördüğünüz gibi bahsettiğim anakart sorun çıkartır mı?

Başlıkta gördüğünüz gibi bahsettiğim anakart sorun çıkartır mı?
BIOS güncellemesi yapmanız gerekebilir anakartın sitesinden kontrol edebilirsiniz güncelleme yapmanız gerekiyor mu diye. Bunun haricinde bir sorun yaşamazsınız, ama elbette dezavantajı olur, işlemciniz Pci-e 4.0 destekli, anakartınız 3.0. Halihazırda elinizde Pci-e 4.0 bir SSD yoksa bir sizin hissedebileceğiniz bir eksi yok ancak, yakın zamanda platform değiştirmeyecekseniz sisteminizin güncelliğini koruyabilmesi açısından Pci-e 4.0 destekli bir anakart her zaman tavsiyemizdir.

BIOS güncellemesi yapmanız gerekebilir anakartın sitesinden kontrol edebilirsiniz güncelleme yapmanız gerekiyor mu diye. Bunun haricinde bir sorun yaşamazsınız, ama elbette dezavantajı olur, işlemciniz PCI-e 4.0 destekli, anakartınız 3.0. halihazırda elinizde PCI-e 4.0 bir SSD yoksa bir sizin hissedebileceğiniz bir eksi yok ancak, yakın zamanda platform değiştirmeyecekseniz sisteminizin güncelliğini koruyabilmesi açısından PCI-e 4.0 destekli bir anakart her zaman tavsiyemizdir.

Şu an bende Ryzen 5 3500X var ve bu da PCI-e 4.0 mış ana kartım 3.0

Anladım, ben anakartı yeni alacaksınız diye düşünerek cevap verdim. Dediğim gibi, problem yaşamazsınız.

Yok hocam B450M DS3h anakart şu an halihazırda kullandıgım bir anakart ve işlemcimde R5 3500X R5 5600'e geçerken bir sorun yaratır mı yoksa önce bu anakartı satıp yeni bir anakartamı geçmem lazım bunu sordum kısacası yoksa performans farkı aynı ise kullanmaya devammı etmeliyim bunu sordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı