B450M Gaming Plus ile Vengeance ve Renegade KF436C16RB1K2 RAM uyumlu mudur?

CrossPage

Hectopat
Anakart
B450 GAMING PLUS
İşlemci
RYZEN 5 3600
Arkadaşlar herkese merhaba,
Yeni bir RAM kiti satın alacağım. RAM kiti bu olacak ama aklıma takılan bir konu var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim anakartım MSI B450 Gaming Plus modeli.
Kingston sayfasında anakartıma uygun RAM'lere baktığımda bu RAM'leri tavsiye ediyor. (Sayfayı biraz aşağı kaydırınız.)
Ben şu an sistemimde Corsair Vengeance RGB Pro model 3600 MHz RAM kiti kullanıyorum.
Kingston RAM kitini satın alsam sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dostum o RAM'leri önermesinin sebebi anakartın Max 2667MHz RAM destekliyor anakarttan XMP açarak RAM'leri OC yaparsın 3600 MHz'e çıkarırsın.

O RAM'leri alabilirsin yani.

Bu siteden alman daha iyi olacaktır Amazon'da bazı yorumlar hatalı olduğunu bozuk olduğunu vesaire yazmış yetkili satıcısından alman daha iyi olur.

32 GB diye attığım RAM 2x8 miş onun için özür dilerim ama Amazon'daki üründe hatalar olduğu söylenmiş.

Brom teşekkür ediyorum, Tebilon üzerindeki RAM'ler RGB'li ben RGB'den kurtulmaya çalışıyorum diyebilirim.
Profil boyutunuda düşürmeye çalışıyorum.
Amazon'da 1 ay iade hakkım var.
Amazon bu zamana kadar üzmedi bundan sonra da üzeceğini düşünmüyorum

Uyumludur. Bu daha iyi olur.

Hocam şu an bende Vengeance RGB Pro modeli bulunuyor artık RGB görmek istemiyorum biraz da olsun profil boyutunu kısmak istiyorumda diyebilirim.

O zaman kargoyu alırken videoya çek taktığında falanda iadeden dolayı sorun yaşama Amazon'un kendisi satmıyorsa yine dolandırabilirler RGB'den kurtulmaya çalışmanıda anlamadım millet RGB ister neyse güle güle kullan.

Ya şöyle ürünleri aldıktan sonra 1 ay içerisinde koşulsuz iade hakkın oluyor.
İlk heves ile sistem topladığımda kasa içerisini pavyona çevirmiştim artık RGB midemi bulandırıyor

Ya şöyle ürünleri aldıktan sonra 1 ay içerisinde koşulsuz iade hakkın oluyor.
İlk heves ile sistem topladığımda kasa içerisini pavyona çevirmiştim artık RGB midemi bulandırıyor

Bende yeni kasa aldım Deep cool CC560 şu an pavyon eşliğindeyim mutluyum daha CPU fanı alacağım RGB.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…