lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #1 Başlığı doğru mu yazdım bilmiyorum. Yeni bir APU sistem aldım. PSU ile anakart girişlerini takacaktım. Fakat hangisini nereye takacağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Bahsettiğim şeyin fotoğrafını bıraktım. Dosya Ekleri 20210219_141958.jpg 203,7 KB · Görüntüleme: 144
Başlığı doğru mu yazdım bilmiyorum. Yeni bir APU sistem aldım. PSU ile anakart girişlerini takacaktım. Fakat hangisini nereye takacağımı bilmiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz? Bahsettiğim şeyin fotoğrafını bıraktım.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Şubat 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #3 Tircii dedi: Eki Görüntüle 886659 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim. Bir sorum olucak ben sistemi açıyorum fakat biosa giremeden Windows başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim.
Tircii dedi: Eki Görüntüle 886659 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hallettim. Bir sorum olucak ben sistemi açıyorum fakat biosa giremeden Windows başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim.
ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 19 Şubat 2021 #4 Bilgisayarın açma tuşuna basınca sürekli Del tuşuna bas.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Şubat 2021 #5 lykiamami dedi: Teşekkürler hallettim. Bir sorum olucak ben sistemi açıyorum fakat biosa giremeden Windows başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim. Genişletmek için tıkla... @ardacn60 ın dediği gibi "DEL" tuşu.
lykiamami dedi: Teşekkürler hallettim. Bir sorum olucak ben sistemi açıyorum fakat biosa giremeden Windows başlıyor. Bunu nasıl çözebilirim. Genişletmek için tıkla... @ardacn60 ın dediği gibi "DEL" tuşu.
lykiamami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #6 ardacn60 dedi: Bilgisayarın açma tuşuna basınca sürekli Del tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Tircii dedi: @ardacn60 ın dediği gibi "DEL" tuşu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşlar. Hayatımda ilk defa DDR4 sistem kullanıyorum biraz cahilim.
ardacn60 dedi: Bilgisayarın açma tuşuna basınca sürekli Del tuşuna bas. Genişletmek için tıkla... Tircii dedi: @ardacn60 ın dediği gibi "DEL" tuşu. Genişletmek için tıkla... Sağ olun arkadaşlar. Hayatımda ilk defa DDR4 sistem kullanıyorum biraz cahilim.
Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.763 Makaleler 1 Çözümler 8 19 Şubat 2021 #7 lykiamami dedi: Sağ olun arkadaşlar. Hayatımda ilk defa DDR4 sistem kullanıyorum biraz cahilim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil kankam. Herkes her şeyi bilecek diye bir şey yok.
lykiamami dedi: Sağ olun arkadaşlar. Hayatımda ilk defa DDR4 sistem kullanıyorum biraz cahilim. Genişletmek için tıkla... Önemli değil kankam. Herkes her şeyi bilecek diye bir şey yok.