Jannsad Decapat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #1 Selamlar, yeni bir sistem toplama kararı aldım. Bileşenleri parça parça satın alıyorum ve ilk ay anakart ve RAM'leri aldım. Almış olduğum parçaların uyumlulukları hakkında tereddüt ettim. Elimdeki parçalar: Anakart: Gigabyte B450M H DDR4 3600MHz OC AM4 Anakart - Tüm Ryzen Işlemcileri Destekler | Trendyol RAM: Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 Siyah | Trendyol Bu iki parça birbiri ile uyumlu mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ağustos 2020
Selamlar, yeni bir sistem toplama kararı aldım. Bileşenleri parça parça satın alıyorum ve ilk ay anakart ve RAM'leri aldım. Almış olduğum parçaların uyumlulukları hakkında tereddüt ettim. Elimdeki parçalar: Anakart: Gigabyte B450M H DDR4 3600MHz OC AM4 Anakart - Tüm Ryzen Işlemcileri Destekler | Trendyol RAM: Corsair CMK8GX4M1D3000C16 Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 Siyah | Trendyol Bu iki parça birbiri ile uyumlu mudur?
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 5 Ağustos 2020 #2 Evet, uyumlu. Anakartınızın ram soket tipi DDR4. Ram DDR4. Bu yüzden
Jannsad Decapat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #3 Zurich dedi: Evet, uyumlu. Anakartınızın ram soket tipi DDR4. Ram DDR4. Bu yüzden Genişletmek için tıkla... Parçalar elime ulaştıktan sonra Gigabyte ın sitesinden kontrol etmek aklıma geldi. Ama aldığım ram listede görünmüyor bi sorun çıkartır mı?
Zurich dedi: Evet, uyumlu. Anakartınızın ram soket tipi DDR4. Ram DDR4. Bu yüzden Genişletmek için tıkla... Parçalar elime ulaştıktan sonra Gigabyte ın sitesinden kontrol etmek aklıma geldi. Ama aldığım ram listede görünmüyor bi sorun çıkartır mı?
Zurich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2018 Mesajlar 1.916 Çözümler 7 5 Ağustos 2020 #4 Her ram çıkmaz. Siz rahat olun uyumlu. Jannsad dedi: Parçalar elime ulaştıktan sonra Gigabyte ın sitesinden kontrol etmek aklıma geldi. Ama aldığım ram listede görünmüyor bi sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla...
Her ram çıkmaz. Siz rahat olun uyumlu. Jannsad dedi: Parçalar elime ulaştıktan sonra Gigabyte ın sitesinden kontrol etmek aklıma geldi. Ama aldığım ram listede görünmüyor bi sorun çıkartır mı? Genişletmek için tıkla...
Jannsad Decapat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #5 Zurich dedi: Her RAM çıkmaz. Siz rahat olun uyumlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, iyi forumlar.
Zurich dedi: Her RAM çıkmaz. Siz rahat olun uyumlu. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, iyi forumlar.