Arkadaşlar PC toplama olduğu için doğal olarak işletim sistemi kurulu, BIOS güncel gelmedi. BIOS'u son sürümünde güncellemek istiyorum fakat site altta gördüğünüz gibi 'Pinnacle, Raven, Summit or Bristol Ridge' yani CPU bunlardan biri ise indirmeyin diyor. İşlemcim R5 2600. Ne yapmam gerek ilk sürümde mi kalsın yoksa başka sürümü mü indireyim? Teşekkürler şimdiden.
BIOS'unuzu son sürüme güncelleyebilirsiniz, bir sorun olmaz. Tek dikkat etmeniz gereken şu anki BIOS sürümünüz P1.40 sürümünden eskiyse önce bu sürümü yüklemeniz gerekiyor. O kadar eski olduğunu düşünmüyorum fakat yine de kontrol edebilirsiniz.
BIOS'unuzu son sürüme güncelleyebilirsiniz, bir sorun olmaz. Tek dikkat etmeniz gereken şu anki BIOS sürümünüz P1.40 sürümünden eskiyse önce bu sürümü yüklemeniz gerekiyor. O kadar eski olduğunu düşünmüyorum fakat yine de kontrol edebilirsiniz.
Sayın Fatih abim, sürümü 1.40'dan düşüktü. 1.40'a getirdim. Fakat son sürüme getirmek istedim ama arkadaşlar önermiyorsa güncelleme ekran görüntüsü alamayabilirsin gibisinden şeyler deyince tedirgin olup buraya geldim. Olurmu böyle hatalar?
Sayın Fatih abim, sürümü 1.40'dan düşüktü. 1.40'a getirdim. Fakat son sürüme getirmek istedim ama arkadaşlar önermiyorsa güncelleme ekran görüntüsü alamayabilirsin gibisinden şeyler deyince tedirgin olup buraya geldim. Olurmu böyle hatalar?
Ekran görüntüsü ile alakasını anlayamadım. Anakartı kullanmadığım için şöyle bir sorun olabilir diye net bir şey söyleyemiyorum fakat genelde BIOS sürümleri ile iyileştirmeler yapılır, mevcut durumun kötüye gitme ihtimali çok çok düşük. BIOS sürümün oldukça eski. Ben olsam düşünmeden güncellerdim.