AM5 sokete yatırım yapmak çok daha mantıklı olur ama herkesin o kadar bütçesi olmayabiliyor, bu arada ürünün fiyatı bence gayet iyi. Geçenlerde İnventus'ta B450M-A Pro Max de 1250 lira civarına satılmıştı.
Ucuz ve BIOS Flashback tusu var. 5500, 5600 gibi islemciler icin hem yeterli hem de BIOS Flashback tusu sayesinde sagda solda eski nesil islemci aramaniz veya servise gondermeniz gerekmeyecek.
Hacı daha yeni 2k ya ryzen 5500 1.250 ye bu anakartı 1000tlye de 16gb ram aldım toplam 4k ya geldi bunlar am5 sistem için sadece işlemciye 5k vermem gerekiyor ve şuanlık yeni nesil ryzenler bence fp olarak eski nesilin çok gerisinde tabi ddr5 sistem toplamak ilerisi için mantıklı burda asıl etken kişinin bütçesi.
Beyler bu anakartta 5000 serisi işlemci takmam için bios güncellemesi gerekiyor mu? Eski nesil bir işlemci takmam gerekli mi?