B450M-K anakart için 2x32 GB RAM ve 2 TB SSD önerisi

Diğer ürünlere kıyasla biostar daha çok eleştiri almış gibi maalesef.

Peki attığınız ürülnerden 1'ci sırada ve 2'cı sırada hangi ürünü önerirsiniz?

Bu anakartlara direkt 2 tane HDMI kablolu monitör takılır demi?

Gigabyte markasını alın geçin derim hem ucuz hem sorunu yok. Yada asus.

Uu evet fiyatı güzel denk gelmiş, peki 1x32 gb ram öneriniz olur muydu bu anakart için

veya şey, 2 tane 16 gb ram takılmasında sakınca olur muydu bu ana karta

Olmaz dual kullanmakda sorun olmuyor attığım goodram markasında ramlerden iki tane alın.
Aynı ssd'nin, 2TB hali yerine 1TB halini alma kararı aldım, bu seçtiğimiz ana karta 2 ssd takılır mıydı?

Takılmıyor ise de sorun değil, 1TB ile de idare ederim diye düşünüyorum, belki daha sonra 2TB geçiş yaparım.

Aynı ssd'nin, 2TB yerine 1TB halini alma kararı aldım, bu seçtiğimiz ana karta 2 ssd takılır mıydı?
Sadece b650m plus serisinde 2 tane m2 ssd slotu mevcut diye biliyorum oda bazı modellerde. Bu anakartta 1 tane m2 slotu mevcut yanına sata ssd alınabilir yada dönüştürücü ile m2 ssd alınabilir.

Sadece b650m plus serisinde 2 tane m2 ssd slotu mevcut diye biliyorum oda bazı modellerde. Bu anakartta 1 tane m2 slotu mevcut yanına sata ssd alınabilir yada dönüştürücü ile m2 ssd alınabilir.

U bunu bilmek güzel, bu ana karta benim 1TB hdd takılır demi.

Bu seçtiğimiz ana karta 1 ssd, 1 hdd, + sata ssd veya dönüştürücü ile m2 ssd takılır mı?

Peki sata ssd veya dönüştürücü ile takılan m2 ssd, aynı şekilde yüksek performans verir mi?

Hm neyse yine de yardım için sonsuz teşekkür ediyorum, başlangıçta 1TB ssd alıyım, gelecekte biriktirip direkt 2TB ssd alıp ona geçerim sonradan gerekli olur ise.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…