B450M-K Anakarta Çift Ekran Kartı Takılır Mı?

Normalde takılmaz. Sadece bir tane PCIe x16 slotu var. Fakat zannedersem x1 slotu için dönüştürücüler bulunuyor. Oraya dönüştürücü ile takabilirsiniz. Biraz araştırın. Performansı düşük olacaktır ama ne kadar düşer bir fikrim yok.

Hocam biraz daha üst sınıf bir anakart almak daha sağlıklı. Dönüştürücüler pek sağlıklı olmuyor. İhtiyacınız olursa konu açarsanız yardımcı olunur.

Hocam çift slot anakart ile olur. Fakat çoğu oyunda bu destek yok.

Hocam ben SLI veya crossfire yapmayı pek mantıklı bulmuyorum hem 2 ekran kartından tam verimli şekilde yararlanamayacaksınız hem de yüksek bir elektrik faturasıyla karşılaşacaksınız. Bence ekran kartınızı yükseltmeniz daha iyi olur.

Bu olayı destekleyen oyun sayısı sanırım çok az. Üreticiler desteği çekiyor. Yani kullanamıyorsunuz. Şu an için hangi oyunlarda böyle bir destek vardır ezbere bilmiyorum. Eğer gerçekten yeni bir anakart alıp denemek istiyorsanız satın almadan önce oynayacağınız oyunlar için dediğim şeyi araştırın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı