Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar fan takmam için yer yok anakartta. Ne yapmam gerek? Kasayla bakışıyorum yarım saattir.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 4 Aralık 2020 #2 Realiond dedi: Arkadaşlar fan takmam için yer yok anakartta. Ne yapmam gerek? Kasayla bakışıyorum yarım saattir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, anakarta fan mı takacaksınız?
Realiond dedi: Arkadaşlar fan takmam için yer yok anakartta. Ne yapmam gerek? Kasayla bakışıyorum yarım saattir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani, anakarta fan mı takacaksınız?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.218 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Aralık 2020 #3 Aynı kasayı MSI'ın 1 fan girişi olan bir anakartıyla kullanıyorum bu ürün sorununuzu çözecektir: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Aynı kasayı MSI'ın 1 fan girişi olan bir anakartıyla kullanıyorum bu ürün sorununuzu çözecektir: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 664 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #4 ItsAllGoodman dedi: Aynı kasayı MSI'ın 1 fan girişi olan bir anakartıyla kullanıyorum bu ürün sorununuzu çözecektir: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı acil yardımınız lazım aynı kasaya sahibiz.
ItsAllGoodman dedi: Aynı kasayı MSI'ın 1 fan girişi olan bir anakartıyla kullanıyorum bu ürün sorununuzu çözecektir: Akasa Beşli PWM Otomatik Fan Kontrollü Fan Çoklayıcı Flexa Kablo (AK-CBFA03-45) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı acil yardımınız lazım aynı kasaya sahibiz.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.218 Makaleler 3 Çözümler 194 4 Aralık 2020 #5 Realiond dedi: Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı acil yardımınız lazım aynı kasaya sahibiz. Genişletmek için tıkla... Mailimden ulaşabilirsiniz askfb190737@gmail.com
Realiond dedi: Hocam size ulaşabileceğim bir yer var mı acil yardımınız lazım aynı kasaya sahibiz. Genişletmek için tıkla... Mailimden ulaşabilirsiniz askfb190737@gmail.com