Kullandığım anakart ASUS Prime B450M-K. M.2 alacağım fakat girişleri ekran kartının altında. Ekran kartından atılan sıcağın M.2'ye gitmesi onu ısındırıp performans düşürür mü?
Eğer kasanızın hava akışı iyi ise böyle bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İyi değil ise harici M2 SSD soğutucuları var onlardan alıp kullanabilirsiniz.
Hocam tamam ekran kartı fanları ısıyı dışarı atar. Sonuçta kasa fanları havayı devir daim yapıyor. Problem çıkacağını sanmam ama içim rahat etsin diyorsanız @Motionless IN White arkadaşımın dediği bir soğutucu alabilirsiniz.
Eğer kasanızın hava akışı iyi ise böyle bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. İyi değil ise harici M2 SSD soğutucuları var onlardan alıp kullanabilirsiniz.
Samsung 500GB 970 EVO NVMe M.2 SSD (Okuma Hızı 3400MB / Yazma Hızı 2300MB) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Western Digital 1 TB Green WDS100T2G0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Western Digital Blue 1 TB WDS100T2B0A 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Attığım SSD'lere bakabilirsin, eğer illa M.2 istiyorum dersen karar senin tabii ki.