B450M-K BIOS'u güncellenmeli mi?

• Konuyu başlatan Mkrp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 359

Mkrp

Decapat
Yer
İzmir/Turkey
Daha fazla  
1696444293578.png

F2 şu an güncellemeli miyim, performansa etkisi olur mu?

Ryzen 3 3100 işlemcim Gigabyte B450 m k anakart BIOS'um F2a olarak gözüküyor neden düz F2 yazmıyor acaba.

F2a sürümü internet sitesinden kaldırılmış olabilir. Güncellemeyi yapmak isterseniz dikkatli olun, dediğim gibi AMD işlemciler için bir iyileştirme var galiba ama ben olsam riske girmezdim. Şu anda bir sorununuz var mı? Performans ile ilgili vs.

Bazen donmalar ve ani droplar oluyor ama BIOS'la ilgisi var mıdır bilmiyorum yanındaki a b ibareleri ne anlama geliyor?
F2a sürümü internet sitesinden kaldırılmış olabilir. Güncellemeyi yapmak isterseniz dikkatli olun, dediğim gibi AMD işlemciler için bir iyileştirme var galiba ama ben olsam riske girmezdim. Şu anda bir sorununuz var mı? Performans ile ilgili vs.

Sisteminiz tam olarak nedir ve hangi oyunlarda donuyor? Ayrıca a/b ibarelerinin ne olduğunu bilmiyorum.

RX 570 Ryzen 3 3100 16 GB RAM oyun dısıda donmalar oluyor ama büyük bir sorun olarak görmedim hiç.

Windows 11 kullaniyorsan guncel BIOS'larin stabiliteye etkisi biraz daha fazla oluyor. Genel olarak BIOS guncellemek RAM/CPU uyumlulugu, sistem stabilitesi ve guvenligi icin onemli denilebilir.

Windows 11 kullanıyorum.

Güncelledim deneyeyim sıkıntı olursa buraya not düşerim yardım icin sağ olun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı