S Seyitk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 37 12 Aralık 2024 #1 B450M K II anakartımda stok AMD fanı yerine Assassin Spirit 120 V2 Plus aldım ve takacaktım fakat AM4 işlemciler için gereken ayaklar yerinde boşluk var. Bunu nasıl düzeltebilirim veya ne takmam gerekiyor?
B450M K II anakartımda stok AMD fanı yerine Assassin Spirit 120 V2 Plus aldım ve takacaktım fakat AM4 işlemciler için gereken ayaklar yerinde boşluk var. Bunu nasıl düzeltebilirim veya ne takmam gerekiyor?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 Stok fanı çıkardığında arkadaki braket kaymış. Kasanın yanını aç göreceksin.
S Seyitk Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 37 12 Aralık 2024 #3 Ayturan dedi: Stok fanı çıkardığında arkadaki braket kaymış. Kasanın yanını aç göreceksin. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl sabitliyebilirim hangi vida ile çünkü yerinden kayıyor.
Ayturan dedi: Stok fanı çıkardığında arkadaki braket kaymış. Kasanın yanını aç göreceksin. Genişletmek için tıkla... Peki nasıl sabitliyebilirim hangi vida ile çünkü yerinden kayıyor.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #4 Seyitk dedi: Peki nasıl sabitliyebilirim hangi vida ile çünkü yerinden kayıyor. Genişletmek için tıkla... Biri tutsun sen montajla.
Seyitk dedi: Peki nasıl sabitliyebilirim hangi vida ile çünkü yerinden kayıyor. Genişletmek için tıkla... Biri tutsun sen montajla.