B450M-K II anakarta Wi-Fi kartı ve Bluetooth adaptörü nasıl monte edilir?

josephwhite

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Doktor
Bir hata ettim, hiç anakartıma uyumlu mudur, boş slotum var mıdır diye bakmadan internetten kasam için TP-Link Archer TX50E AX3000 Wi-Fi 6/Bluetooth 5.3 PCIe adaptör aldım. Anakartım Asus Prime B450M-K II, hâlihazırda anakartta bir tane M2 SSD takılı, ekran kartım da tüm o kısmı kapıyor, SSD'yi bile göremiyorum. Benim bu adaptörü takacak boş slotum var mıdır, içinden küçük bir kablo da çıktı en azından bunu kullanarak montaj yapabilir miyim, bir dezavantajı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani pek bütçe sınırı yok, girdik bir yola bari tamamlayalım. Çok uçuk bir şey olmazsa yine de iyi olur, olabildiğince f/p bir ürün.
Hocam ekran kartı vs. için olsa çok iyi kablolar var, ama PCI-E x1 için seçenek az (Türkiyede) her neyse araştırmalarım sonucu en f/p ürün bu. Aynı ürün aynı satıcı tarafından n11'de de satılıyor yaklaşık olarak 140TL daha ucuz anlamadım niye ama siz her ikisine de bakın.

Şimdi gördüm satıcının kendi web sitesi de var isterseniz ordan da bi bakın.

Hocam ekran kartı vs. için olsa çok iyi kablolar var, ama PCI-E x1 için seçenek az (Türkiyede) her neyse araştırmalarım sonucu en f/p ürün bu. Aynı ürün aynı satıcı tarafından n11'de de satılıyor yaklaşık olarak 140TL daha ucuz anlamadım niye ama siz her ikisine de bakın.
Hocam eline emeğine sağlık, yorduk seni. Ben acil doktoruyum demin nöbetten geldim yarın yine nöbet var, 2-3 saat daha fazla uyuyacağım sayende. Yardımcı olabileceğim bir şey olduğunda ulaşabilirsin.

Hocam eline emeğine sağlık, yorduk seni. Ben acil doktoruyum demin nöbetten geldim yarın yine nöbet var, 2-3 saat daha fazla uyuyacağım sayende. Yardımcı olabileceğim bir şey olduğunda ulaşabilirsin.

Rica ederim hocam hiç problem değil, umarım sakin bir nöbet olur sizin için. Teşekkür ederim bir şey olursa haber veririm size.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı