T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Aralık 2022 #1 Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorun fakat anakartın ses kartının önemli olduğu söylenilmiş. B450M-K II kullanıyorum, ses kartı nasıldır?
Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorun fakat anakartın ses kartının önemli olduğu söylenilmiş. B450M-K II kullanıyorum, ses kartı nasıldır?
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 9 Aralık 2022 #2 the Prodigy dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorun fakat anakartın ses kartının önemli olduğu söylenilmiş. B450M-K II kullanıyorum, ses kartı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi ses kartları mevcut bu tarz F/P anakartlarda.
the Prodigy dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorun fakat anakartın ses kartının önemli olduğu söylenilmiş. B450M-K II kullanıyorum, ses kartı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi ses kartları mevcut bu tarz F/P anakartlarda.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Aralık 2022 #3 Timsah Faruk dedi: Giriş seviyesi ses kartları mevcut bu tarz F/P anakartlarda. Genişletmek için tıkla... BlackShark V2 X için nasıldır? Yoksa ses kartlı bir kulaklık mı almalıyım? Örneğin Cooler Master CH321 ya da Razer Kraken
Timsah Faruk dedi: Giriş seviyesi ses kartları mevcut bu tarz F/P anakartlarda. Genişletmek için tıkla... BlackShark V2 X için nasıldır? Yoksa ses kartlı bir kulaklık mı almalıyım? Örneğin Cooler Master CH321 ya da Razer Kraken
Timsah Faruk Gigapat Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2014 Mesajlar 1.915 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veri Tabanı Programcılığı, Grafik Tasarım 9 Aralık 2022 #4 the Prodigy dedi: BlackShark V2 X için nasıldır? Yoksa ses kartlı bir kulaklık mı almalıyım? Örneğin Cooler Master CH321 ya da Razer Kraken Genişletmek için tıkla... Ses kartlı kulaklık almanızı tavsiye ederim. Bu tarz uygun fiyatlı anakartlarda kullanılan ses çipleri dip ses sorunu çok yaşatıyor.
the Prodigy dedi: BlackShark V2 X için nasıldır? Yoksa ses kartlı bir kulaklık mı almalıyım? Örneğin Cooler Master CH321 ya da Razer Kraken Genişletmek için tıkla... Ses kartlı kulaklık almanızı tavsiye ederim. Bu tarz uygun fiyatlı anakartlarda kullanılan ses çipleri dip ses sorunu çok yaşatıyor.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 9 Aralık 2022 #5 Timsah Faruk dedi: Ses kartlı kulaklık almanızı tavsiye ederim. Bu tarz uygun fiyatlı anakartlarda kullanılan ses çipleri dip ses sorunu çok yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... G432 vs Blackshark V2 X vs Kraken vs Cooler Master CH321 Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum, Blackshark V2 X alacaktım fakat jak tipinden dolayı tereddüt ettim. Aralarında en iyisi hangisidir veya bu civarlarda daha iyisi var mı? www.technopat.net Buraya bir bakar mısınız?
Timsah Faruk dedi: Ses kartlı kulaklık almanızı tavsiye ederim. Bu tarz uygun fiyatlı anakartlarda kullanılan ses çipleri dip ses sorunu çok yaşatıyor. Genişletmek için tıkla... G432 vs Blackshark V2 X vs Kraken vs Cooler Master CH321 Yakın zamanda kulaklık almayı düşünüyorum, Blackshark V2 X alacaktım fakat jak tipinden dolayı tereddüt ettim. Aralarında en iyisi hangisidir veya bu civarlarda daha iyisi var mı? www.technopat.net Buraya bir bakar mısınız?
R RamçO Megapat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #6 the Prodigy dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorun fakat anakartın ses kartının önemli olduğu söylenilmiş. B450M-K II kullanıyorum, ses kartı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Dostum satın aldın mı kulaklığı ben de almayı düşünüyorum aynı anakart var.
the Prodigy dedi: Razer BlackShark V2 X almayı düşünüyorun fakat anakartın ses kartının önemli olduğu söylenilmiş. B450M-K II kullanıyorum, ses kartı nasıldır? Genişletmek için tıkla... Dostum satın aldın mı kulaklığı ben de almayı düşünüyorum aynı anakart var.
T the Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.776 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 23 Şubat 2023 #7 RamçO dedi: Dostum satın aldın mı kulaklığı ben de almayı düşünüyorum aynı anakart var. Genişletmek için tıkla... Almadım, almaktan vazgeçtim. Alsaydım da CH321 alırdım.
RamçO dedi: Dostum satın aldın mı kulaklığı ben de almayı düşünüyorum aynı anakart var. Genişletmek için tıkla... Almadım, almaktan vazgeçtim. Alsaydım da CH321 alırdım.