Cenkbora Yoctopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar, ben yeni SSD aldım taktım fakat SSD görünmüyor. Önceden HDD takılıydi artık o da görünmüyor. PC açılırken BIOS'a atıyor. Anakart modelim ASUS Prime B450M-K II. Aldığım SSD 2.5 SATA 6 G/s Izoly. Sorun nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2022
Arkadaşlar, ben yeni SSD aldım taktım fakat SSD görünmüyor. Önceden HDD takılıydi artık o da görünmüyor. PC açılırken BIOS'a atıyor. Anakart modelim ASUS Prime B450M-K II. Aldığım SSD 2.5 SATA 6 G/s Izoly. Sorun nedir acaba?
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.296 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 30 Mayıs 2022 #2 Cenkbora dedi: Aldığım SSD 2.5 SATA 6 G/s Izoly. Genişletmek için tıkla... Hiç şaşırmadım. Kontrol eder misiniz kabloyu? Artı 0 Eksi
Cenkbora dedi: Aldığım SSD 2.5 SATA 6 G/s Izoly. Genişletmek için tıkla... Hiç şaşırmadım. Kontrol eder misiniz kabloyu?
KS KS Cenkbora Yoctopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2022 #3 glikojen dedi: Hiç şaşırmadım. Kontrol eder misiniz kabloyu? Genişletmek için tıkla... Kablolar çalışıyor soketler oturuyor SSD'den çıkartıp eski HDD takınca görüyor fakat SSD ve güncel olarak kullandığım HDD görmüyor. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Hiç şaşırmadım. Kontrol eder misiniz kabloyu? Genişletmek için tıkla... Kablolar çalışıyor soketler oturuyor SSD'den çıkartıp eski HDD takınca görüyor fakat SSD ve güncel olarak kullandığım HDD görmüyor.