Y yağız coşkun Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Ryzen 3 1200 AF işlemci kullanıyorum, overclock yapmak istiyorum ancak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Ryzen 3 1200 AF işlemci kullanıyorum, overclock yapmak istiyorum ancak bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #2 Stok soğutucu var ise hele şuan hiç girmeni tavsiye etmem.
Y yağız coşkun Femtopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #3 Daha önce yapan arkadaşım var 3.8 ghz kullanıyor sıkıntı çıkmamış bütün anakartlar için video vs var ama asus bios için video vs bulamadım Mehmet A dedi: Stok soğutucu var ise hele şuan hiç girmeni tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla...
Daha önce yapan arkadaşım var 3.8 ghz kullanıyor sıkıntı çıkmamış bütün anakartlar için video vs var ama asus bios için video vs bulamadım Mehmet A dedi: Stok soğutucu var ise hele şuan hiç girmeni tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla...
Mehmet A Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 10.255 Çözümler 26 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #4 yağız coşkun dedi: Daha önce yapan arkadaşım var 3.8 ghz kullanıyor sıkıntı çıkmamış bütün anakartlar için video vs var ama asus bios için video vs bulamadım Genişletmek için tıkla... Arkadaşından yardım alabilirsin. BIOS da biraz gezinin kolayca bulabilirsiniz OC yapacağınız yeri. Sıcaklıklara dikkat et, yükte 80 üstü olmasın.
yağız coşkun dedi: Daha önce yapan arkadaşım var 3.8 ghz kullanıyor sıkıntı çıkmamış bütün anakartlar için video vs var ama asus bios için video vs bulamadım Genişletmek için tıkla... Arkadaşından yardım alabilirsin. BIOS da biraz gezinin kolayca bulabilirsiniz OC yapacağınız yeri. Sıcaklıklara dikkat et, yükte 80 üstü olmasın.