P Priwchu Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 54 15 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar anakart B450M-K. internete baglanmıyor fakat. Çözümü nedir?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.994 Çözümler 7 Yer Türkiye 15 Mayıs 2022 #2 Adaptör alman lazım.
ismaiwz Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #3 Wi-Fi adaptörü yoksa bağlanamazsın. Kablolu kullanman gerekir.
P Priwchu Centipat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 54 15 Mayıs 2022 #4 ismaiwz dedi: Wi-Fi adaptörü yoksa bağlanamazsın. Kablolu kullanman gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo takılı zaten.gittim hatta farklı kablo ilede denedim fakat olmuyor. ahmet_kıran dedi: Adaptör alman lazım. Genişletmek için tıkla...
ismaiwz dedi: Wi-Fi adaptörü yoksa bağlanamazsın. Kablolu kullanman gerekir. Genişletmek için tıkla... Hocam kablo takılı zaten.gittim hatta farklı kablo ilede denedim fakat olmuyor. ahmet_kıran dedi: Adaptör alman lazım. Genişletmek için tıkla...
ismaiwz Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 76 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Mayıs 2022 #5 Priwchu dedi: Hocam kablo takılı zaten.gittim hatta farklı kablo ilede denedim fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam driverleri kurmuş olmanız lazım. Marka yazarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirim.
Priwchu dedi: Hocam kablo takılı zaten.gittim hatta farklı kablo ilede denedim fakat olmuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam driverleri kurmuş olmanız lazım. Marka yazarsanız belki daha iyi yardımcı olabilirim.