B450M K sistem toplama

bana kalirsada alinmaz ama butce icin ideal belki islemcide daha dusuk bise kullanilirsa daha iyi bir ekran karti alinabilir fakat bence alinabilir
Hocam kendi içinde zıtlık yaşıyorsun, bana kalsada alınmaz ama bence alınır nasıl cümledir ya. Rx 6500 xt alınmaz, eğer fps tarzı oyuncusu değilsen çöp kart.

RX 7600 ve R5 5600 bakabilirsin.

11k bütçe ile RX 6500 XT alınmaz bu bir. İkincisi B450 anakartta LGA 1700 soket işlemci takamazsın.
Teşekkürler

bana kalirsada alinmaz ama butce icin ideal belki islemcide daha dusuk bise kullanilirsa daha iyi bir ekran karti alinabilir fakat bence alinabilir
İşin aslı ben oğluma söz vermiştim oyuncu bilgisayarı alacağım diye süpriz yapacağım ana kart gigabyte 450M K alınca öğrendimki ana kart işlemci ve ekran kartının uyumlu olması gerekiyormuş anakartı almış oldum buna uyum sağlayacak işlemci ve ekran kartı bütceyi aşabilirim abartmadan yardımcı olun ben anlamadığım bir işe daldım çıkamıyorum

Hocam kendi içinde zıtlık yaşıyorsun, bana kalsada alınmaz ama bence alınır nasıl cümledir ya. Rx 6500 xt alınmaz, eğer fps tarzı oyuncusu değilsen çöp kart.
Bir önceki arkadaşın yazısında yazdım anakart 450M K bütçeyi abartmadan aşabilirim bu ana karta en uyumlu işlemci ve ekran kartını bana söyleyin oğluma sürpriz yapayım derken anlamadığım bir işe girdim işin içinden çıkamıyorum zahmet olacak ama bir araştırın

Son düzenleme:

Hocam bir kere verin parayı. Tavsiyem R5 5600 ve RX 7600 almanız. İkisi de B450 ile uyumlu. İşlemci için BIOS güncellemeniz gerek, oda kolay iş.

12K tutuyor.

rtx 2060 r5 5600 olabilir 12.390 tutuyo

Fortnite gibi bir oyunda dusuk ayarda 500 FPS veriyor hocam gayet iyi.
Valoranttada 500'lerde.
Apex gibi bir oyunda 250 gayet guzel bir kart bence.

Ama bütçe yüksek, daha iyi kartlar bakılabilir. Tavsiyem RX 7600'dür sıfır ama ikinci el RX 6600 olabilir, yine ikinci el RX 6700/xt olabilir.

Ama bütçe yüksek, daha iyi kartlar bakılabilir. Tavsiyem RX 7600'dür sıfır ama ikinci el RX 6600 olabilir, yine ikinci el RX 6700/xt olabilir.

İşlemci olarak ryzen 5 5600 ekran kartı olarak RX 7600 almam uygun olur doğrumu anladım

2 . El düşünürseniz
2. El 2070 ekran kartı=6500 tl
Sıfır ryzen 5 5600 veya ryzen 7 5700 = 5500 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…