Çözüldü B450M-K ve R5 5600 İçin BIOS Güncellemesi Gerekir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Öncelikle herkese selam.

Bugün Gigabyte B450M K ve AMD Ryzen 5 5600 sipariş verdim fakat bu anakartın bu işlemciyi çalıştırabilmesi için BIOS güncellemesi gerektiği ve BIOS güncellemek içinse eski nesil bir Ryzen işlemci kullanılması gerektiğini okudum. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa anakart siparişini iptal edeceğim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gerekmiyor.
Anakart yeni çıktığı için bütün işlemcileri desteklemekte.
Öncelikle herkese selam.

Bugün Gigabyte B450M K ve AMD Ryzen 5 5600 sipariş verdim fakat bu anakartın bu işlemciyi çalıştırabilmesi için BIOS güncellemesi gerektiği ve BIOS güncellemek içinse eski nesil bir Ryzen işlemci kullanılması gerektiğini okudum. Bu doğru mudur? Eğer doğruysa anakart siparişini iptal edeceğim. Teşekkürler.
Muhtemelen güncel biosla gelir.

Gerekmiyor.

Çözüm
Gerekmiyor.
Çok teşekkür ederim.

Konuyu iyi okusaydin, BIOS guncellemesini gerek olmadigini anlardin. Okudugunu anlama yetinizi gelistirin lutfen.
Ben konuda %100 bilgi göremedim yani kullanıp da söyleyen birisini göremedim farklı bir anakartta da bios güncellemesi ne gerek yok diyen de vardı bios güncellemesi gerekli diyen de vardı ben de ilk kez sistem toplayacağım dan %100 emin olmak istedim sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı