Bilinmiyen bir yolcu Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar toplama sistem yapıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi aldım. Öncelikle sorum darboğaz olur mu hiç ve B450-M K2 versiyonu bu parçalarla tam performans uyumlu çalışır mı?
Arkadaşlar toplama sistem yapıyorum. Ekran kartı ve işlemciyi aldım. Öncelikle sorum darboğaz olur mu hiç ve B450-M K2 versiyonu bu parçalarla tam performans uyumlu çalışır mı?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 29 Ocak 2025 #2 Calisir. Darbogaz olmaz. Cok minimal bir kayip olur diye biliyorum.
Bilinmiyen bir yolcu Centipat Katılım 29 Nisan 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 Ahmet06han dedi: Ahmet06han dedi: Calisir. Darbogaz olmaz. Cok minimal bir kayip olur diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Anakart için hâlâ net bişey bulamadım tam performans çalıştıracak minimum ne alabilirim bütçem çok kısıtlı anakart icin
Ahmet06han dedi: Ahmet06han dedi: Calisir. Darbogaz olmaz. Cok minimal bir kayip olur diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Anakart için hâlâ net bişey bulamadım tam performans çalıştıracak minimum ne alabilirim bütçem çok kısıtlı anakart icin