Herkese selam. Yeni PC için aldığım parçalar, Prime 450MK2 anakart, R5 5600G işlemci, G.Skill 2*8 3600 RAM ve 480GB NVMe SSD. Parçaları takıldıktan sonra ilk tuşa basmada BIOS ekranı yerine warnıng! BIOS recovery diye başlayan kurtarma ekranına düşüyorum. Forumdaki konuları okuyarak BIOS güncelleme USB'si oluşturdum ve BIOS Update portuna takıp açtığımda güncelleme başlıyor ve American Megatrends ile başlauan sayfaya geliyor. F1 ile devam ettiğimde BIOS ekrana giriyorum. EZ Flash 3 ekranında güncellemeyi görüyorum. Burada ilk olarak 1- kaydet çık dersem en başa geri dönüyorum. 2- Windows USB'si takıp tooldan seçtiğimde Windows kurulumu başlıyor ama ilk resetlemede BIOS kurtarma ekranına geri dönüyor. Vatan Bilgisayar'dan aldığım kartı teknik servise yolladım, "BIOS güncellendi, Win ortamında görüntü alındı tüm portlar kontrol edildi ve sorun görülmedi diyerek geri teslim edildi. Neredeyse 2 haftadır çözüm bulamadım. Konuyla ilgili hata yaptığım bir yer var mı? Yardımcı olabilir misiniz?