Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Nisan 2022 #1 Fotoğrafta belirttiğim slota riser ile ekran kartı bağladığımda görüntü veriyor. Ama onun bir altındaki Slota'da ekran kartı bağladığım zaman görüntü vermeyi kesiyor. Sistemde bile gözükmüyor. Ama karta güç falan gidiyor fanlar dönüyor.
Fotoğrafta belirttiğim slota riser ile ekran kartı bağladığımda görüntü veriyor. Ama onun bir altındaki Slota'da ekran kartı bağladığım zaman görüntü vermeyi kesiyor. Sistemde bile gözükmüyor. Ama karta güç falan gidiyor fanlar dönüyor.
S sens4k Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2015 Mesajlar 2.745 Çözümler 8 21 Nisan 2022 #2 M2 slotunuz dolu yüksek ihtimalle. Sebebi bu. Ben 3600'den 5800x'e geçtiğimde düzelmişti ama birkaç BIOS ayarı gerekiyordu. Hatırlayamıyorum şu an.
M2 slotunuz dolu yüksek ihtimalle. Sebebi bu. Ben 3600'den 5800x'e geçtiğimde düzelmişti ama birkaç BIOS ayarı gerekiyordu. Hatırlayamıyorum şu an.
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.243 Çözümler 3 Yer İstanbul 21 Nisan 2022 #3 sens4k dedi: M2 slotunuz dolu yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İlk M2 slotu dolu ondan mı yapıyor?
sens4k dedi: M2 slotunuz dolu yüksek ihtimalle. Genişletmek için tıkla... İlk M2 slotu dolu ondan mı yapıyor?