HeavyKnight Megapat Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #1 AJFA dedi: Sisteminiz destekliyorsa bir fark yaratmaz. Sisteminiz desteklemiyorsa Windows 11'i kurmanızı sağlar ancak bu sefer de TPM 2.0'a gereksinim duyan Valorant ve benzeri oyun/yazılımlar çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım için sorma gereği hissediyorum. B450M Plus Gaming anakartı bunu destekliyor mu ? Gereği var mı? (Sayın modlar size zahmet oluyor, emeğiniz için teşekkürler)
AJFA dedi: Sisteminiz destekliyorsa bir fark yaratmaz. Sisteminiz desteklemiyorsa Windows 11'i kurmanızı sağlar ancak bu sefer de TPM 2.0'a gereksinim duyan Valorant ve benzeri oyun/yazılımlar çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Anlamadığım için sorma gereği hissediyorum. B450M Plus Gaming anakartı bunu destekliyor mu ? Gereği var mı? (Sayın modlar size zahmet oluyor, emeğiniz için teşekkürler)
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #2 HeavyKnight dedi: Anlamadığım için sorma gereği hissediyorum. B450M Plus Gaming anakartı bunu destekliyor mu? Gereği var mı? (Sayın modlar size zahmet oluyor, emeğiniz için teşekkürler) Genişletmek için tıkla... Evet TPM 2.0 desteği var. Artı 0 Eksi
HeavyKnight dedi: Anlamadığım için sorma gereği hissediyorum. B450M Plus Gaming anakartı bunu destekliyor mu? Gereği var mı? (Sayın modlar size zahmet oluyor, emeğiniz için teşekkürler) Genişletmek için tıkla... Evet TPM 2.0 desteği var.