Çözüldü B450M-Plus II BIOS'u nasıl güncellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

erenaga_1

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben bilgisayar topladım ilk kez bilgisayar topladığım için sizlere birkaç soru soracağım:
Anakart:
TUF Gaming B450M-Plus II
İşlemci:
Ryzen 5 5500.

Şimdi ben bilgisayarı topladım, kablolamayı falan yaptım ama anakartı biosflash ile güncellemem lazım. Elimde şu an 5GB depolama yeri olan laptop ve 4 GB flash var. Şimdi güncellememek için ne yapmam lazım?
Anakartın BIOS'unu indirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monitör vs. şart değil. Anakarta 24 pin güç kablosunun bağlı olması bile yeter.

Başka bir bilgisayardan flashdiske BIOS dosyasını atıp renamer ile Flashback'e hazır hale getir ve anakartındaki gerekli USB portuna takarak düğme ile güncellemeyi yap. Aşağıdaki videoyu Türkçe alt yazı ile izlersen anlayacaksındır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videoyu izledimde bu benim için değil benim şu an ekran kartı yok monitöre bağlayamıyorum ve bu videoda BIOS yeniden adlandırma falan görmedim.

Monitör vs. şart değil. Anakarta 24 pin güç kablosunun bağlı olması bile yeter.

Başka bir bilgisayardan flashdiske BIOS dosyasını atıp renamer ile Flashback'e hazır hale getir ve anakartındaki gerekli USB portuna takarak düğme ile güncellemeyi yap. Aşağıdaki videoyu Türkçe alt yazı ile izlersen anlayacaksındır.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…