B450M-PRO Amazon vs. Trendyol

Benden bir kere iade ettiğim üünün para iadesi yaptılar fakat ürünü benden geri yollamamı istemediler. Gerçekten güzel bir şirket.
Kendini aşmış bir firma müşteri deneyimini kendi karlarından önde tutuyorlar bu durumda müşterilerin güvenini kazanmalarına ve akla ilk gelen internet sitesi olmalarını sağlıyor.

Amazon cidden globalde en iyiler arasına girer, TR'de en iyisi zaten. Prime olunca en baba 2 günde (o da şehir uzaksa) evine geliyor.

Amazon'un nasıl bir alışveriş markası oldugunu biliyorum ben hatta orijinal teelfon kılıflarını sarj aletlerini hep oradan sipariş ederim fakat PC bileşeni almadım ben Amazon'dan hiç ekran kartı hariç o yüzden sordum sorun olur mu olmazmı diye bu arada işlemci anakart uyumlu herhalde.

Peki neden bu anakartı önerdin bana anlamadım tam olarak? Ne gibi bir artısı veya deavantajı var detaylı olarak anlatır mısınız?
Benden bir kere iade ettiğim ürünün para iadesi yaptılar fakat ürünü benden geri yollamamı istemediler. Gerçekten güzel bir şirket.

O nasıl oldu bana olayı anlatır mısınız? Merak ettim mesela hangi ürün aldınız ve nasıl iade ettiniz.

Kucuk bir urundu. Kolay iade butonuna bastım biraz bekletti. Daha sonra bankaya para iadenizi yaptık ürünü bize göndermenize gerek yok dedi. Paramda gerçekten hesabımdaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…