B450M Pro- M.2 anakart için RAM tavsiyesi

Maruiex

Kilopat
Öncelikler merhaba arkadaşlar, B450M Pro- M.2 Max anakartım bulunmakta yanında Ryzen 3600 işlemcim var. Ekran kartım ise RX 590 Nitro+ Edition.
Bu sistemime 16 GB RAM almak istiyorum. 3200 MHz almak mantıklı olacak sanırım ama uzun süredir uzak olduğum için güncel parçalarla ilgili bilgim yok.
RAM tavsiyesinde bulunur musunuz? Bütçem en fazla 1400-1500

Normalde bu modeli önerirdim;

Ancak şu anda indirimde olan bu modelden 2 adet sipariş edebilirsiniz.

Teşekkürler desteğiniz için bir sorum olacak. GSKILL 16GB (2x8GB) Flare X DDR4 3200MHz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu RAM sizce nasıl? AMD için özel üretildiği yazıyor açıklamasında. Önerdiğiniz ürün ile aynı fiyata sahip Vatan da.

Özel üretimin ne kadar fark yatacağı hakkında bir fikrim yok ama çok fark yaratacağını da düşünmüyorum özellikle 300 TL fark'a, vatan üzerinden alışveriş yapmanı önermiyorum diğer mağazalara göre belki vermiş olduğu destektendir orasını bilemem ancak her şeyi aşırı derecede gereksiz pahalıya satıyor.

Anladım ben önerdiğiniz modelin siparişini verdim.

Anladım ben önerdiğiniz modelin siparişini verdim.

Bu arada şimdi dikkat ettim, az önce vatandaki ürün ile aynı fiyatta demişsiniz. 16 GB modeli direk alırsanız 1400 TL gibi bir fiyata geliyor, 2 adet 8 GB modelden satın alın aynı şey, boşuna fazla para ödemeyin sipariş verdiyseniz iptal edip dediğim gibi yapın.

Evet kontrol ettim ve 2 adet 8 GB olan modelden satın aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…