B450M PRO M.2 Max RGB Desteği

Alonexecution

Hectopat
Arkadaşlar, yeni PC topluyorum. İncehesap indiriminde başlıktaki anakart indirime girdiği için aldım ama RGB destekliyor mu tam olarak anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?

Hocam, desteklemiyor. Desteklese JRGB girişi olurdu.
Screenshot_20210102-000430.png

Hocam elimde rgb ramler var şimdi onlaarı taksam ışıkları tek renk mi yanacak yoksa yanmayacak mı ? Ya da spec delta kasanın fanları tek renk mi yanacak ?
Fanları kasanın üzerindeki tuştan ayarlayabiliyorsun. RAM'ler gücünü ve komutları direk yuvasından alıyor diye biliyorum.

Hocam, yazılım ile kontrol edemezsiniz. Başka bir şey olmaz.

Hocam, yazılım ile kontrol edemezsiniz. Başka bir şey olmaz.
hocam arkadaş kasanın fanlarının ışıkları rgb header ile bağlanıyorsa yanmaz eğer usb ile bağlanırsa yanar diyor. .Bu kasanın fanlarının ışıkları ne ile bağlanıyor? Eğer yanmıyorsa anakartı değiştirmek yerine usb ile bağlantı yapılabilen kasa alsam olur mu?

Hocam, kullananlar daha iyi bilir. Bazı kasalarda uygun kontrolcü oluyor. Kumandası falan var. Buradan yapabiliyor. Bazı kasalarda LED tuşu var. Çeşitli yollar var.

hocam arkadaş kasanın fanlarının ışıkları rgb header ile bağlanıyorsa yanmaz eğer usb ile bağlanırsa yanar diyor. .Bu kasanın fanlarının ışıkları ne ile bağlanıyor? Eğer yanmıyorsa anakartı değiştirmek yerine usb ile bağlantı yapılabilen kasa alsam olur mu?
Spec Delta'nın içerisinde kontrolcü olması lazım. Ona gerekli bağlantıları yaptıktan sonra kasanın üzerindeki tuştan kontrol ediliyor. Ama yazılım ile ayarlamak istiyorsan anakarta bağlaman lazım sen biraz yanlış anlamışsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı