Arkadaşlar, yeni PC topluyorum. İncehesap indiriminde başlıktaki anakart indirime girdiği için aldım ama RGB destekliyor mu tam olarak anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Hocam elimde rgb ramler var şimdi onlaarı taksam ışıkları tek renk mi yanacak yoksa yanmayacak mı ? Ya da spec delta kasanın fanları tek renk mi yanacak ?
Hocam elimde rgb ramler var şimdi onlaarı taksam ışıkları tek renk mi yanacak yoksa yanmayacak mı ? Ya da spec delta kasanın fanları tek renk mi yanacak ?
hocam arkadaş kasanın fanlarının ışıkları rgb header ile bağlanıyorsa yanmaz eğer usb ile bağlanırsa yanar diyor. .Bu kasanın fanlarının ışıkları ne ile bağlanıyor? Eğer yanmıyorsa anakartı değiştirmek yerine usb ile bağlantı yapılabilen kasa alsam olur mu?
Hocam, kullananlar daha iyi bilir. Bazı kasalarda uygun kontrolcü oluyor. Kumandası falan var. Buradan yapabiliyor. Bazı kasalarda LED tuşu var. Çeşitli yollar var.
hocam arkadaş kasanın fanlarının ışıkları rgb header ile bağlanıyorsa yanmaz eğer usb ile bağlanırsa yanar diyor. .Bu kasanın fanlarının ışıkları ne ile bağlanıyor? Eğer yanmıyorsa anakartı değiştirmek yerine usb ile bağlantı yapılabilen kasa alsam olur mu?
Spec Delta'nın içerisinde kontrolcü olması lazım. Ona gerekli bağlantıları yaptıktan sonra kasanın üzerindeki tuştan kontrol ediliyor. Ama yazılım ile ayarlamak istiyorsan anakarta bağlaman lazım sen biraz yanlış anlamışsın.