AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 7 Temmuz 2023 #21 Wolwor dedi: BIOS'u güncelledim dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı kısa devreyi düzeltip mi açmış? Sizinki hiç açılmıyor diye hatırlıyorum BIOS'a giremez yoksa.
Wolwor dedi: BIOS'u güncelledim dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı kısa devreyi düzeltip mi açmış? Sizinki hiç açılmıyor diye hatırlıyorum BIOS'a giremez yoksa.
Wolwor Kilopat Katılım 16 Ağustos 2018 Mesajlar 408 7 Temmuz 2023 #22 AlexFergusonHayranı dedi: Hocam bilgisayarı kısa devreyi düzeltip mi açmış? Sizinki hiç açılmıyor diye hatırlıyorum BIOS'a giremez yoksa. Genişletmek için tıkla... Hayır açılıyor VGA ışığı yanıyor ve klavyeye fareye güç gitmiyordu. Wolwor dedi: Hayır açılıyor VGA ışığı yanıyor ve klavyeye fareye güç gitmiyordu. Genişletmek için tıkla... Ayrıyetten görüntü gelmiyordu.
AlexFergusonHayranı dedi: Hocam bilgisayarı kısa devreyi düzeltip mi açmış? Sizinki hiç açılmıyor diye hatırlıyorum BIOS'a giremez yoksa. Genişletmek için tıkla... Hayır açılıyor VGA ışığı yanıyor ve klavyeye fareye güç gitmiyordu. Wolwor dedi: Hayır açılıyor VGA ışığı yanıyor ve klavyeye fareye güç gitmiyordu. Genişletmek için tıkla... Ayrıyetten görüntü gelmiyordu.