D Dortive Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2 3 Nisan 2020 #1 Anakartım: MSI B450M PRO VDH-Plus Fast Boot seçeneğini bulamadım nasıl açabilirim?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Nisan 2020 #2 Windows 10 ayarı olması lazım BIOS'ta. Onu açınca çıkabilir. Kullanma kılavuzu kısıtlı olduğundan bulamadım.
Windows 10 ayarı olması lazım BIOS'ta. Onu açınca çıkabilir. Kullanma kılavuzu kısıtlı olduğundan bulamadım.
D Dortive Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 2 3 Nisan 2020 #3 Recep Baltaş dedi: Windows 10 ayarı olması lazım BIOS'ta. Onu açınca çıkabilir. Kullanma kılavuzu kısıtlı olduğundan bulamadım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Windows 10 ayarını nasıl açabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Advanced'de Windows 8/8.1/10 Configuration bölümü var fakat ben BIOS'ta bulamadım. Son düzenleme: 3 Nisan 2020
Recep Baltaş dedi: Windows 10 ayarı olması lazım BIOS'ta. Onu açınca çıkabilir. Kullanma kılavuzu kısıtlı olduğundan bulamadım. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan Windows 10 ayarını nasıl açabilirim? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoda Advanced'de Windows 8/8.1/10 Configuration bölümü var fakat ben BIOS'ta bulamadım.
A Abdulkadir233 Centipat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 34 23 Ağustos 2020 #4 Aynı sorun bende de var.