20thcenturyboys Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 197 Makaleler 2 14 Eylül 2021 #1 Kullandığım anakart MSI B450M Pro-VDH Plus (MS-7A38). BIOS'a giriyorum fakat Secure Boot'u bulamıyorum ve TPM nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
Kullandığım anakart MSI B450M Pro-VDH Plus (MS-7A38). BIOS'a giriyorum fakat Secure Boot'u bulamıyorum ve TPM nasıl değiştirebileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olabilecek var mı?
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 14 Eylül 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda göstermiş TPM'i nasıl aktif edeceğini, Secure Boot ayarıda Boot kısmında olmalı. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videoda göstermiş TPM'i nasıl aktif edeceğini, Secure Boot ayarıda Boot kısmında olmalı.