Khallesii
Kilopat
Daha fazla
Merhaba, B450M PRO4 bir anakartım var, şu anda anakartımda bir adet Adata SU630 takılı, bir tane daha sipariş ettim. Aynı SSD'den bu gece indirimden daha ucuza aldım. Buna bağlı 2 sorum olacak: (SSD'lerin kaliteli sorunu vb. gibi konularla ilgili genel bilgim var fakat kullanımını sürdüreceğim yani ek olarak değiştir gibi bir mesaj kirlilik olur)
1- Aynı model 2 SSD'nin takılması bir problem yaratır mı, yani kullanabilir miyim bu 2 SSD'yi ayrı ayrı?
2- Nasıl takabilirim? İnternet üzerinde vidolar izledim fakat hep M.2 SSD takma göstermişler bu anakart üstünde, görsel bir şekilde SATA portlarını gösterek ve nasıl takacağımı anlatacak biri var mıdır acaba? Çok sevinirim gerçekten.
1- Aynı model 2 SSD'nin takılması bir problem yaratır mı, yani kullanabilir miyim bu 2 SSD'yi ayrı ayrı?
2- Nasıl takabilirim? İnternet üzerinde vidolar izledim fakat hep M.2 SSD takma göstermişler bu anakart üstünde, görsel bir şekilde SATA portlarını gösterek ve nasıl takacağımı anlatacak biri var mıdır acaba? Çok sevinirim gerçekten.
Son düzenleyen: Moderatör: