B450M & R5 2600 sistemin BIOS'unda "Resizable Bar" seçeneği yok

doguklc2104

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, BIOS menüsünde resizable bar seçeneği yok. Bu anakart kaynaklı mıdır yoksa işlemci mi?
Anakart: Gigabyte B450M DS3H (BIOS güncel)
İşlemci: Ryzen 5 2600.
Edit: Above 4G decoding seçeneği var ve açık ama yine de resizable bar seçeneği yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
SAM açmak için soruyorsan 6000 serisi bir ekran kartı ve 5000 serisi işlemcin olması lazım anakartta sıkıntı yok aynı anakartı ben kullanıyorum ve SAM kullanabiliyorum.

Emin misiniz. işlemci ztn güncel değil o ayrı ama intelin uygulamasına girdiğimde ''Your motherboard does not support it resizable bar'' yazıyor.

Emin misiniz. işlemci ztn güncel değil o ayrı ama intelin uygulamasına girdiğimde ''Your motherboard does not support it resizable bar'' yazıyor.
Eminim hocam ben kullanıyorum. Gigabyte B450M DS3H , RX6800 , R5 5600 , Windows 10 ile kullanıyorum.

.

Bu anakarta destek sonradan geldi yanlış hatırlamıyorsam.

Dosya Ekleri

• IMG_20250119_111316_846.jpg
    243,2 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Bugün veya yarın R5 5600 alacağım ve bakacağım ReSize BAR seçeneği gelecek mi haber ederm.

Bugün veya yarın R5 5600 alacağım ve bakacağım ReSize BAR seçeneği gelecek mi haber ederm.
Yine gelmez ise farklı BİOS sürümlerini de deneyebilirsiniz o da fark edebilir. Birçok sürümde sıkıntı yaşamıştım ben, güncel olarak F65 kullanıyorum yanlış hatırlamıyorsam.

Aldm işlemciyi daha takmadım taktikdan sonra bakacağım

Evet islemcigi takınca geldi

O değilde işlemci güzelmiş ya çağ atladım sanki R5 2600 den buna geçince

Son düzenleme:
Aldm işlemciyi daha takmadım taktikdan sonra bakacağım

Evet islemcigi takınca geldi

O değilde işlemci güzelmiş ya çağ atladım sanki R5 2600 den buna geçince
Tabiki, 5600 çok iyi bir işlemcidir fiyatına göre. Hem çok ısınmıyor hem performansı iyi, ben kule tipi soğutucu ile kullanıyorum 60 dereceyi geçmiyor yazın.

ben stok fan taktım pubg girdim 10dk bile oynamadım 80 derecelerde gezdi çok mu ? termal macununu baya ince bir tabaka yaptım

ben stok fan taktım pubg girdim 10dk bile oynamadım 80 derecelerde gezdi çok mu ? termal macununu baya ince bir tabaka yaptım

Evet bir tık sıcak gibi bu mevsime göre özellikle daha düşük olması gerek. Daha kalın sürmeyi deneyebilirsiniz termal macunu çok ince oldu ise sıkıntı yapabilir tam ısı iletimi sağlamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…