egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 2 Ekim 2021 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: O PSU'yu değiştirmeni öneriyorum 200 TL'lik yan sanayi PSU'lardan bile tehlikeli. Kronik sorunlu ve 10 yıllık iç yapıyı kullanan bir model zaten. Benim kullanmışlığımda var. Genişletmek için tıkla... Hocam nben de Cx550f Rgb almayı düşünüyorum, sorunlu mudur?
Hamza Ensar Sağlam dedi: O PSU'yu değiştirmeni öneriyorum 200 TL'lik yan sanayi PSU'lardan bile tehlikeli. Kronik sorunlu ve 10 yıllık iç yapıyı kullanan bir model zaten. Benim kullanmışlığımda var. Genişletmek için tıkla... Hocam nben de Cx550f Rgb almayı düşünüyorum, sorunlu mudur?
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #12 egeoz316 dedi: Hocam nben de Cx550f Rgb almayı düşünüyorum, sorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... Coilwhine ile çok karşılaşan var o modelde. Ses sıkıntı değilse yapıştır gitsin.
egeoz316 dedi: Hocam nben de Cx550f Rgb almayı düşünüyorum, sorunlu mudur? Genişletmek için tıkla... Coilwhine ile çok karşılaşan var o modelde. Ses sıkıntı değilse yapıştır gitsin.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.090 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 2 Ekim 2021 #13 Hamza Ensar Sağlam dedi: Coilwhine ile çok karşılaşan var o modelde. Ses sıkıntı değilse yapıştır gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam halihazırda gaming laptop kullaniyorum, yüksek sese alışığım.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Coilwhine ile çok karşılaşan var o modelde. Ses sıkıntı değilse yapıştır gitsin. Genişletmek için tıkla... Hocam halihazırda gaming laptop kullaniyorum, yüksek sese alışığım.