B450M S2H 3200MHz ile OC nasıl yapılır?

Dostum önemli olan anakart değil RAM'in. Anakarttan yana çok fazla sorun olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 3200 MHz olanında (ürün koduna bakmaksızın) Hynix çipler bulunuyor, bunlar aşırı fazla overclock'a müsait değiller, ama yine de overclock yapılabilir, yeter ki düzgün voltaj ile düzgün gecikme ayarı yapın. Eğer overclock derken bundan bahsetmiyorsanız, XMP'den bahsediyorsanız yapmanız gereken tek şey BIOS'ta XMP ayarını açmak, bu kadar.

XMP desteği ile maksimum olarak 3200 MHz destekleniyor RAM tarafında S2H için. BIOS'a girip XMP aktif edip Save yapıp çıkacaksınız. Oyunlarda veya belli başlı test programlarıyla sistem stabilitesine bakabilirsiniz.
3600 MHz'de destekliyor.

Dostum önemli olan anakart değil RAM'in. Anakarttan yana çok fazla sorun olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 3200 MHz olanında (ürün koduna bakmaksızın) Hynix çipler bulunuyor, bunlar aşırı fazla Overclock'a müsait değiller, ama yine de overclock yapılabilir, yeter ki düzgün voltaj ile düzgün gecikme ayarı yapın. Eğer overclock derken bundan bahsetmiyorsanız, XMP'den bahsediyorsanız yapmanız gereken tek şey BIOS'ta XMP ayarını açmak, bu kadar.

Hocam beni hatırladınız mı acaba DA Forumdan. CORE2QUADQ6600 nickli kullanıcıyım ben😁😆

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı