3600 MHz'de destekliyor.XMP desteği ile maksimum olarak 3200 MHz destekleniyor RAM tarafında S2H için. BIOS'a girip XMP aktif edip Save yapıp çıkacaksınız. Oyunlarda veya belli başlı test programlarıyla sistem stabilitesine bakabilirsiniz.
Dostum önemli olan anakart değil RAM'in. Anakarttan yana çok fazla sorun olmaz. Yanlış hatırlamıyorsam 3200 MHz olanında (ürün koduna bakmaksızın) Hynix çipler bulunuyor, bunlar aşırı fazla Overclock'a müsait değiller, ama yine de overclock yapılabilir, yeter ki düzgün voltaj ile düzgün gecikme ayarı yapın. Eğer overclock derken bundan bahsetmiyorsanız, XMP'den bahsediyorsanız yapmanız gereken tek şey BIOS'ta XMP ayarını açmak, bu kadar.
Hatırladım efendim, selamlar!Hocam beni hatırladınız mı acaba DA Forumdan. CORE2QUADQ600 nickli kullanıcıyım ben
Sizede selamlar hocam,ne büyük tesadüf bu?Hatırladım efendim, selamlar!
Eyvallah, 5 yıl önce hesap açmıştım, bi' de buraya bakayım dedimSizede selamlar hocam,ne büyük tesadüf bu?![]()
Bende Emirhandkee.Hatırladım efendim, selamlar!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.