B450M S2H Anakart için NTFS vs FAT32

Makaleler
4
Yer
İzmit
Başlık yanlış oldu sormak istediğim şey Windows 10 hangi dosya sistemi kullanılarak yazdırılır olacaktı...
B450M S2H anakartıma ilk kez Windows kurarken Rufus programında NTFS'yi mi yoksa FAT32 sistemini mi kullanmalıyım?
(Sürüm 2004 yüklenecek)

Doğru fakat dosya sistemi olarak FAT32'nin çıkması için Recep Baltaş'ın paylaştığı ISO'yu değil Microsoft'un sitesinden indirilebilen ISO'yu kullanmanız gerekiyor.
Şuradan indirebilirsiniz: Download Windows 10

Ben de aynı sorunları yaşadım. Technopat'ın youtube videosundaki gibi rufusla usb belleğe yazdırdım fakat fat32 seçeneği yoktu yalnızca NTFS vardı öyle denedim ve yeni topladığım sistemde denemek istedim fakat pc usbyi uefi olarak partition 1 ve partition 2 olarak gösterdiği için kurulum yapmadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim. @Recep Baltaş

Microsoft'un sitesinden ISO indirmeyi dene;
Microsoft'un sitesinden indirilen ISO dosyası Rufus'ta seçilince FAT32 seçeneği çıkıyor. Bir de böyle deneyin.

Microsoft'un sitesinden Media Creation Tool'u indir ve onunla ISO oluştur. Ondan sonra onunla oluşturduğun ISO'yu Rufus ile USB'ye FAT32 olarak yaz. Sorunsuzca yazılacaktır.
Cevap için teşekkürler hocam ancak Windows'u bir şekilde yazdım UEFI olmadan, birkaç da kurulum yaptım. Bu sene idare etmesi yeterli.

Microsoft'un sitesinden ISO indirmeyi dene;

Microsoft'un sitesinden indirilen ISO dosyası Rufus'ta seçilince FAT32 seçeneği çıkıyor. Bir de böyle deneyin.
Dediğiniz gibi yaptım FAT32 olarak yazıldı usbye fakat kurulum yaparken uefi olarak usb belleği seçtiğimde Windows boot manager çıkıyor ve windows failed to start, status:0xc000000f hatası alıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Bilemeyeceğim. Yeni konu aç derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…