B450M S2H anakarta Corsair Spec Delta RGB'nin fanını bağlama

ksmkaan

Hectopat
Ben bugün yeni anakartımı da aldım ve bilgisayarımı montajlamaya başladım. Anakartıma her şeyi taktım sadece kasam Corsair Spec Delta RGB'nin fanlarını bağlamak kaldı. Bu fanları nasıl anakarta bağlayacağım? Ayrıca 1 çoklayıcı daha var, onu da nereye takacağımı bilmiyorum.

Şöyle bir kablo çıkacak kutudan bu kablonun tekli ucunu kasaya diğer uçlarıda kasaya takacaksın.

Dosya Ekleri

• 758602647_275.jpg
    758602647_275.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 117
Sizin anakartta RGB portu yok üstteki resimdeki anakart size uymaz ayrica LED portu o üstteki anakartta gösterilen sanırım yanlış bağlantida anakartin o soketi yanar en iyi ihtimalle. Kontrolcu var mi kasadan cikti mi, eğer cikmadiysa RGB kullanamazsiniz sadece düz fan olur onu da SYS fan soketlerine takarsınız 1 2 3 kac tane varsa, yahu da 1 tanesine takarsınız çoğaltıci ile.

arkadaşlar o kablo ile fanları birleştirip led cpu girişine takmaya çalışıyorum olmuyor
kasamın içinden rgb kontrolcü çıktı o zaman şey mi yapayım o 4 tane girişi olan kablo ile arkadaki fan da dahil olmak üzere 4 ünü de bağlayıp sys fana mı takayım

LED CPU girişi benim bildiğim CPU sogutucusunun RGB'si için için kardeşim 5V 12 v muhabbeti falan da var B450M S2H'de yok direk anakarttan RGB kullanmak kontrolcune tak pinleri, kontrolcuden çıkan kablolardan birini anakarta diğerini güç kaynağına bağla.

Pardon ben kendi kasamla anakartımı yanlış biliyormuşum meğer ışıkları yanmıyormuş...

Fan çoklayıcısını SYS_FAN1 portuna takacaksınız o da resimde işaretlediğim yerin sol üstünde hemen. RGB bağlantısını ise işaretlediğim yere takacaksınız.

Sizin anakartta RGB portu yok üstteki resimdeki anakart size uymaz ayrica LED portu o üstteki anakartta gösterilen sanırım yanlış bağlantida anakartin o soketi yanar en iyi ihtimalle. Kontrolcu var mi kasadan cikti mi, eğer cikmadiysa RGB kullanamazsiniz sadece düz fan olur onu da SYS fan soketlerine takarsınız 1 2 3 kac tane varsa, yahu da 1 tanesine takarsınız çoğaltıci ile.
Hayır söylenen porta takılabilir. Aynı anakart ve kasayı kullanıyorum. RGB Fusion programından kontrol edebilirsiniz ama statin renk seçeneği var sadece.

Addresseble yapabiliyorsunuz yani, bende B450 GAMING X var ama fanlarım Xigmatek olduğu için 6 pinli, anakarta girmiyor kontrolcuye bağli. Devrini anakarttan ayarlayamadigim için üzgünüm hatta.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı