Yıllardır kullandığım hard diskim çok yavaş çalıştığı için SSD almak istemiştim. 250 GB bir SSD işimi göreceği için fiyatımı 300 TL olarak belirledim. Dün araştırırken bunu buldum, anakartım ile uyumlu mudur veya bir sıkıntı yaşar mıyım?
SanDisk 250 GB Ultra 3D SDSSDH3N-250G-G25 M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
300 liraya alınabilir model. Yalnız depolama konusunda ne durumdasın bilmiyorum ama tek M.2 slotunu 250GB bir M.2 ile doldurmak bana mantıksız geliyor. Bunun yerine SATA alabilirsin zaten render falan almıyorsan aradaki hızı hissetmezsin. Sırf M.2 diye M.2 almayın.
Gerçi fiyat olarak attığın model daha iyi. Yeter demişsin sen bilirsin dediğim gibi, alabilirsin sorun yok.
300 liraya alınabilir model. Yalnız depolama konusunda ne durumdasın bilmiyorum ama tek M.2 slotunu 250GB bir M.2 ile doldurmak bana mantıksız geliyor. Bunun yerine SATA alabilirsin zaten render falan almıyorsan aradaki hızı hissetmezsin. Sırf M.2 diye M.2 almayın.
Gerçi fiyat olarak attığın model daha iyi. Yeter demişsin sen bilirsin dediğim gibi, alabilirsin sorun yok.
Depolama olarak 500GB hard diskim var alacağım M.2 SSD'yi sadece Windows kurmak ve içine Discord, Spotify, Valorant tarzı uygulamalar için kullanacağım diğer oyunlar için 500 GB hard diskim var.