Çözüldü B450M S2H anakarta R5 5600G takılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Evet. BIOS güncel olsun. Bu anakartta desteklenen tüm işlemcileri altta bulabilirsiniz.

Çözüm
Evet. BIOS güncel olsun. Bu anakartta desteklenen tüm işlemcileri altta bulabilirsiniz.
Güncelleme ile takılabildiğini biliyorum. Fakat tavsiye eder misiniz? Anakart yeterli olur mu? R5 2400G'ye veya 3400G'ye vereceğim parayı 5600G'ye vermek daha mantıklı olur mu?

Güncelleme ile takılabildiğini biliyorum. Fakat tavsiye eder misiniz? Anakart yeterli olur mu? R5 2400G'ye veya 3400G'ye vereceğim parayı 5600G'ye vermek daha mantıklı olur mu?
Hocam bu ayrı bir konu. Çok bilgili arkadaşlarımız var. İşlemciler arasında kıyaslamak için yeni bir konu açmanızı öneririm.

Hocam bu ayrı bir konu. Çok bilgili arkadaşlarımız var. İşlemciler arasında kıyaslamak için yeni bir konu açmanızı öneririm.

Hocam niyetim işlemci kıyaslamak değil açık ara performans olarak 5600G'nin daha iyi olduğunu biliyorum. En azından işlemci gücü olarak."Anakart bu işlemci için yeterli olur mu? Bir sorun olur mu? " diye soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı