Bende Gigabyte B450M S2H anakart var. Ben buna Ryzen 5 5600X taksam o zaman çevre birimleri sekmesi altındaki "AMD overclocking" menüsü aktif olur mu? Çünkü Ryzen 5 3600'de oluyormuş ya.
Yok overclocktan ziyade frekans sabitleme yapmayı düşünüyorum. Teşekkürler tavsiyeniz için. Ama menü açılıyor değil mi? Siz B450M S2H anakarta Ryzen 5 5600X taktınız mı?
Şu an hangi işlemci var? Normalde aktif olması lazım.
BIOS güncelse, B450M-S2H anakart, 5000 serisine kadar ve 3D sürümleri de dahil, hepsine OC yapabilir lakin anakart bileşenlerinin verdiği izin kadar.
Yanlış bilgi.X modelli işlemcilerde açılır.
"AMD Overclocking" menüsü her zaman aktif durumda bulunur.Ama ben overclock yapılabilir mi diye sormuyorum. BIOS'daki overclock menüsü açılıyor mu diye soruyorum. Çünkü normalde yok. Anca pstate ile yapılabiliyor. Ama Ryzen 3000 takınca direk overclcok diye bir menü açılıyormuş. Orada direk voltajı ve frekansı manuel olarak girebiliyormuşsun. Anlaşılan kimse takıp denememiş burada.![]()
Yanlış bilgi.
"AMD overclocking" menüsü her zaman aktif durumda bulunur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.